LIGA Advokater og JUC i samarbejde om nye kurser inden for markedsføringsret

05.01.2021
Hør Jane Frederikke Land og Heidi Andersen fra LIGA Advokater præsentere de fire kurser i videoen neden for.

 

 

Markedsføringsretten bliver med tiden mere og mere relevant, ikke mindst grundet digitaliseringen af mange virksomheder samt deres øget fokus på bæredygtighed.

Derfor har JUC i samarbejde med specialistkontoret LIGA Advokater udarbejdet en række af nye kurser, som sætter fokus på udviklingen inden for markedsføringsretten.

I foråret 2021 introducerer vi fire nye markedsføringsretlige kurser. Her vil Advokat (H) Jane Frederikke Land, advokat Heidi Lindberg Andersen samt advokat Ulrika Folkmann Schjerbeck forestå undervisningen på kurserne.

 

Det første kursus, som er et introduktionskursus til markedsføringsloven, har til formål at give dig et overblik over reglerne og særlige opmærksomhedspunkter.

Til dig som allerede har en del erfaring med og indsigt i markedsføringsloven, vil nedenstående nye specialistkurser medvirke til at oparbejde mere specialiseret viden.

Kurset om Grøn, grønnere, grønnest markedsføring, fokuserer specifikt på grøn markedsføring, og giver dig redskaber til hvordan du lovligt kan rådgive om markedsføring af grønne budskaber.

Dertil kommer specialistkurset omkring forbrugeraftaler, som gennemgår aktive regler i forhold til f.eks. prisændringer, vilkårsændringer og endeligt vil det afklare konsekvenserne ved ikke at overholde disse regler.

Ved at se på samspillet mellem markedsføringsloven, databeskyttelsesreglerne samt cookie-reglerne, afklarer det sidste kursus, hvordan du som rådgiver navigerer i regler og faldgruber, og hvordan du som virksomhed tilrettelægger din digitale markedsføring, således at den overholder reglerne.

 

Læs mere om kurserne herunder:

Introduktion til markedsføringsret - den 23. april 2021 - læs mere her

Markedsføringsret for specialister – grøn, grønnere og grønnest - den 27. april 2021 - læs mere her

Markedsføringsret i en digital verden – introkursus - den 4. maj 2021 - læs mere her

Markedsføringsret for specialister – forbrugeraftaler - den 27. maj 2021 - læs mere her