Vær blandt de første til at få nytte af Legal Project Management!

Vær blandt de første til at få nytte af Legal Project Management!
09.05.2019
Markedet for juridisk rådgivning har gennemlevet drastiske ændringer de seneste år, hvilket har medført udviklingen fra et sælgers marked til et købers marked. Det fastslår underviser hos JUC, Marion Ehmann, i Legal Business Worlds e-Magasin.

Markedsskiftet har resulteret i, at dine klienter befinder sig i en position, hvor de er blevet bedre informeret og mere økonomisk bevidste. Derfor kan de stille højere krav til dig og dit arbejde – en udvikling, som kræver en nytænkning af rådgivning og projektledelse i den juridiske disciplin.

For første gang i Danmark har du nu muligheden for at blive skarp på den internationalt anerkendte metode Legal Project Management (LPM), som netop italesætter dette emne.

JUC’s workshop om LPM-metoden til efteråret, bliver du i stand til at forstå og håndtere udviklingen samt dens betydning for dig i dit arbejde. Du bliver forsynet med de nødvendige værktøjer til at fastholde dine klienter og tilbyde dem mere effektivitet og value for money.

Underviseren på workshoppen er den internationale ekspert Marion Ehmann, som igennem en lang årrække har undervist tusindvis af jurister og advokater inden for LPM. Marion har næsten 20 års erfaring som advokat i Tyskland og Sverige, hvor hun ofte har været leder af juridiske projekter.

Hvad er et juridisk projekt?


Marion definerer i artiklen at ”næsten alt vi som advokater gør, hver sag og hver fil, er et projekt”. Derfor er workshoppen målrettet alle, som enten beskæftiger sig med, eller har udsigt til, at give juridiske råd.

”Min tilgang til at træne advokater er ”Learning and Doing”: at eksperimentere med værktøjer i workshops er lige så vigtigt som formidlingen af viden, og ligeså er det at hurtigt kunne anvende værktøjerne i praktisering af jura i hverdagen.”
– Marion Ehmann, Legal Business World, 2019.

Læs mere om JUC's workshop med Marion som underviser her.

Du kan også læse hendes artikel om emnet udgivet i Legal Business World her, hvor hun besvarer de oftest stillede spørgsmål om LPM og begrunder dets aktualitet.