Obligatorisk efteruddannelse

For advokater, advokatfuldmægtige, statsautoriserede revisorer og ejendomsmæglere er der krav om obligatorisk efteruddannelse. JUC udformer og afholder en lang række aktiviteter, der målrettet opfylder kravene til obligatorisk efteruddannelse for dig. Du kan læse bekendtgørelserne om obligatorisk efteruddannelse her:

Hos JUC er det vores mission at skabe arrangementer, der er relevante, og som giver brugbar og praktisk anvendelig viden. Du kan læse mere om vores kurser, der alle opfylder kravene til obligatorisk efteruddannelse under JUC kurser.

Vi udbyder en lang række faglige, juridiske netværk, der alle opfylder kravene til obligatorisk efteruddannelse. Netværk hos JUC er en spændende og inspirerende måde at uddanne sig på. Du får et uvurderligt netværk og indsigt i seneste nye praksis, administrativ praksis, lovgivning og utrykte domme. Læs mere om JUC netværk og se om der er et for dit arbejdsområde.

Vi søger konstant at udvikle vores portefølje af kurser og netværk, så de er opdaterede, tidssvarende og kan opfylde vore deltageres behov. Ønsker du mere viden om obligatorisk efteruddannelse eller har du et konkret spørgsmål til et kursus eller et netværk, så kontakt os endelig. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du leder efter et kursus, som vi ikke udbyder endnu, eller du selv ønsker at undervise. Kontakt Development Director Morten Richardt på mri@juc.dk eller ring på 2712 7565.

Er du interesseret i efteruddannelse, kan du se vores tilbud her: