JUC's datapolitik


Ejeroplysninger


Dette website udbydes af:
JUC Service Aps
Axelborg
Vesterbrogade 4a, 1620 København V
Telefon: 70 20 82 60
e-mail: juc@juc.dk

 

Privatlivspolitik

JUC værner om dit privatliv og når du angiver dine personoplysninger til JUC stræber vi efter, at du skal føle dig tryg ved, at vi beskytter dine data. Derfor har vi udarbejdet en datapolitik hvor du blandt andet kan læse om vores cookiepolitik, persondatapolitik samt betingelser for modtagelse af nyhedsbreve og interaktion med kontaktformularer. Samlet giver det et billede af, hvordan vi registrerer dine personlige oplysninger, hvad vi benytter oplysningerne til, og hvordan dine oplysninger håndteres. 

Cookiepolitik

Ved at besøge JUC.dk accepterer man, at JUC anvender cookies. Dette adviseres du om via en pop-up første gang du besøger hjemmesiden.

JUC benytter cookies til statistiske formål såsom at registrere trafikken på hjemmesiden og hvilke dele af hjemmesiden folk besøger. Derudover bruger vi den til at danne et overblik over, vores brugeres geografiske sammensætning, så vi løbende kan forbedre og tilpasse design og indhold til fordel for de.  besøgende Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Det kunne være i form af analyse og undersøgelser rettet mod forbedring af vores serviceydelser og indhold, der er målrettet dine interesser.
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder, men fornyes efter hvert besøg.

For enhver tredjepartscookie gælder, at den data vi udveksler, er omfattet af persondataloven/GDPR lovgivningen. Disse udbydere er kontraktuelt underlagt at leve op til reglerne i GDPR, herunder både sletning og udlevering af data, på anmodning fra juc.dk.

Persondatapolitik

JUC indsamler personoplysninger gennem flere kanaler. Oplysningerne indsamles og behandles efter gældende lovgivning og vejledninger.

Når du besøger JUC.dk og oplyser dine persondata, accepterer du samtidig vores persondatapolitik. JUC tilstræber sig at være transparente i forhold til indsamling og anvendelse af persondata, og i den forbindelse har du adgang, indsigt og kontrol over dine egne data.

JUC indsamler persondata via (1) hjemmesiden, når du surfer på siden, opretter din profil eller bestiller et produkt. Vi registrerer også din IP-adresse, som vi bruger til at diagnosticere problemer på vores servere og til administration af vores website, (2) når du tilmelder dig vores nyhedsbreve og anmoder om at modtage anden markedsføring, indsamler vi navn og e-mailadresse samt dine præferencer for juridiske emner, (3) e-mail sendt til vores hovedmail og medarbejdere med formålet om den gode dialog med deltagere og ikke-deltagere, (4) tilmeldings- og kontaktformularer, herunder også chat, på hjemmesiden for at kunne registrere deltagelse eller håndtere henvendelser om kurser, konferencer, certificeringer og netværk, hvor vi indsamler og lagrer data om for at kunne dokumentere, hvilke efteruddannelsesaktiviteter, som du har deltaget på. Dette gøres blandt andet for at kunne bevise over for advokatsamfundet, at du har taget din obligatoriske efteruddannelse.

På JUC.dk findes links til andre websites. JUC påtager sig intet ansvar for de pågældende sites beskyttelse af brugerne eller for indholdet på de pågældende sites og vi udveksler ingen information med dem eller andre sites.

Brug af personoplysninger
Personhenførbare oplysninger gives kun til tredjepart, hvis det er nødvendigt for at kunne levere den service eller aktivitet som den registrerede har tilmeldt sig, og oplysningerne vil af tredjepart alene blive brugt til det konkrete formål. Vi indsamler personoplysninger bl.a. via de oplysninger du selv har givet os ved registrering, køb eller deltagelse i kursus, konference, certificering eller netværk.             

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Det kunne være i form af analyse og undersøgelser rettet mod forbedring af vores serviceydelser og indhold, der er målrettet dine interesser.

Brug af billeder fra arrangementer
JUC bruger løbende billeder og video fra egne arrangementer og aktiviteter i trykte og digitale medier. Gennem billeder og video fortæller vi de gode historier fra arrangementer og videndeler og informerer om arrangementer og aktiviteter.

JUC offentliggør kun normale billeder af personer. Det afgørende kriterium for offentliggørelsen er, at afbildede personer ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.

Deltagere ved JUC’s arrangementer giver ved tilmelding tilladelse til, at JUC må offentliggøre billeder og video fra arrangementet, hvor de er på. Det er kun ganske få arrangementer, hvor vi tager billeder og på disse oplyses det i forbindelse med tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til at JUC må bruge billeder fra arrangementet. Ønsker en deltager et offentliggjort billede fjernet, hvor vedkommende er på, kan der rettes henvendelse til JUC, og billedet fjernes fra internettet i det omfang det er muligt.

Opbevaring af data

JUC opbevarer data på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Vi gemmer dine personlige oplysninger med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Dine data kan kun tilgås af medarbejdere i JUC og deles kun med tredjepart i det omfang det er nødvendigt for at servicere den enkelte registrerede.

JUC.dk er krypteret via Hypertext Transfer Protocol Secure (https) som sikrer, at den information, der indtastes eller indlæses på hjemmesiden, forhindrer uvedkommende i at tage den data, der kommer fra web-serveren til klienten.

JUC melder aktivt og øjeblikkeligt ud, hvis der er sket en lækage af personlige data, både til dig og til Datatilsynet.

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af formålet. Statistiske data kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Betingelser for modtagelse af nyhedsbreve

Med vores nyhedsbreve ønsker JUC at skabe interesse for vores virksomhed. Vores nyhedsbreve indeholder viden om bl.a. jura, efteruddannelse og meget mere samt generel opdatering på vores ydelser.

Ved din tilmelding til JUCs nyhedsbrev accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger. Ligeledes afgiver du e-mailadresse, navn og evt. valg af juridiske emner, som du gerne vil opdateres på. Disse oplysninger anvendes til at designe og personliggøre indholdet, så du modtager tilpasset og relevant information.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på ”unsubscribe” linket, der medfølger hvert nyhedsbrev eller sende din forespørgsel til den oplyste e-mailadresse. Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet, hvorefter de slettes hos JUC og vores databehandler.

Indsigt og klage
Du har ret til at få oplyst, hvilke informationer JUC opbevarer om dig. Hvis oplysningerne er misvisende, har du ret til at få dem korrigeret. Endelig har du ret til at få slettet oplysninger om dig hos JUC, såfremt disse oplysninger ikke længere er relevante. Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

Kontakt
JUC's dataansvarlige
Lars Fogtmann
E-mail: juc@juc.dk            

Hvis du mener at vores datapolitik kan forbedres er du velkommen til at sende dine forslag til juc@juc.dk. Vi vil løbende opdatere vores politik efter gældende vejledninger og lovgivning.