Lars Lindencrone Petersen

Lars Lindencrone Petersen
05.06.2018
Hør hvad en videnpartner laver og mød en person, der er drevet af en meget voldsom nysgerrighed.

Hos JUC møder vi mange interessante personer i den juridiske branche. I denne første podcast møder vi en meget benyttet underviser, Lars Lindencrone Petersen, der er videnpartner hos Bech-Bruun. Lars har har været villig til at tage nogle valg andre ikke ville tage, men som han siger, så er han drevet af en meget voldsom nysgerrighed, lyst til at opleve noget andet og sætte nogle ting i søen. 

I podcasten taler vi om hvordan man bliver videnpartner, hvilke opgaver der er i stillingen og hvordan advokatbranchen er under forandring. Vi ser tilbage på hans karriere og taler bl.a. om at blive Højesteretsdommer. Ikke mindst kommer vi meget tæt på de personlige valg, der er truffet i en bemærkelsesværdig karriere.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du en god ide til hvem vi skal lave en podcast med. Skriv til JUC's podcaster, Morten Richardt, på mri@juc.dk eller ring på telefon 27 12 75 65. 

Du kan abonnere på JUC's podcast på bl.a. iTunes og andre podcasttjenester. Husk også at like JUC på Facebook og LinkedIn, så kan du løbende få at vide, når der kommer en ny episode.