Steven J. Harper forfatter til "The Lawyer Bubble: A Profession in Crisis"

22.11.2019
I podcasten fortæller forfatteren Steven J. Harper om sin bog 'The Lawyer Bubble: A Profession in Crisis'

I podcasten fortæller forfatteren Steven J. Harper om sin bog The Lawyer Bubble: A Profession in Crisis som er fra 2013. Steven er tidligere partner hos et af USA’s største advokatfirmaer, Kirkland & Ellis. I The Lawyer Bubble argumenterer Steven J. Harper for, at juridiske job forsvinder, ikke på grund af økonomiske kortsigtede udsving, men på grund af stærke langsigtede tendenser. Man kan argumentere for, om vi står over for en boble, men rådgivning og juridiske ydelser, står over for nogle grundlæggende ændringer, som Harper beskriver i sin interessante bog.

Harper, der trak sig tilbage som partner i 2008, hævder, at partnere og ledere på advokatkontorer er en stor del af problemet. Han hævder, at ledere i store firmaer er for fokuserede på at maksimere overskuddet for de største, omsætningsskabende partnere - på bekostning af junioradvokater og firmaets langsigtede interesse. I podcasten kommer Steven ind på, hvad danske advokatvirksomheder skal være opmærksomme på.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du en god ide til hvem vi skal lave en podcast med. Skriv til JUC's podcaster, Morten Richardt, på mri@juc.dk eller ring på telefon 27 12 75 65. 

Du kan abonnere på JUC's podcast på bl.a. iTunes og andre podcasttjenester. Husk også at like JUC på Facebook og LinkedIn, så kan du løbende få at vide, når der kommer en ny episode.