Kurser i persondata- og databeskyttelsesret

Leder du efter et jurakursus inden for persondataret og databeskyttelsesret? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle kurser for dig, som arbejder med persondataforordningen, persondataret, GDPR og databeskyttelsesforordningen, og som gerne vil være klar til, at EU's nye databeskyttelsesforordning træder i kraft den 25. maj 2018.

De typiske deltagere på vores persondataretlige kurser er både fra det offentlige og den private sektor og er f.eks. advokater, jurister, sagsbehandlere, advokatfuldmægtige og andre, som er aktive inden for persondata- og databeskyttelsesret. Kurserne går tæt på ny lovgivning, ny administrativ praksis, den nyeste retspraksis og de danske særregler, så du bliver forberedt på lovens ikrafttræden den 25. maj 2018.

På kurserne underviser udvalgte specialister og eksperter inden for persondata- og databeskyttelsesret, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med konkrete cases og aktuelle problemstillinger. Kurserne hos JUC er designede, så du bliver i stand til at arbejde mere effektivt og med større sikkerhed inden for de mange faglige områder. Alle vores juridiske kurser kan give point til den obligatoriske efteruddannelse af advokater og jurister.