Digitalisering, GDPR og IT-sikkerhed


Baggrund


I et landskab, hvor GDPR for alvor er blevet en del af virksomhedens dagligdag og forretningsgange, er mange nu parate til at optimere, strømline samt høste fordelene af en langt mere kontrolleret databehandling.
 

På konferencen sættes der spot på yderligere optimering og governance i alle væsentlige processer i virksomhedens persondatahåndtering og digitale udvikling, samt beredskabet før, under og efter et tilsyn.

 

Formål


Formålet er at adressere de mest aktuelle problemstillinger inden for GDPR og digital udvikling lige nu og de udfordringer, der venter i nærmeste fremtid. Indlægsholderne belyser operational governance, IT-sikkerhedsbrud og de nyeste juridiske udviklinger fra alle vinkler, og der sættes spot på beredskabet før, under og efter et tilsyn – set fra begge sider af bordet.

 

Indhold


På denne konference samles de stærkeste kapaciteter inden for GDPR og digitalisering – såvel jura, IT og operational compliance.
 

Her får du et unikt blik ind i epicenteret for persondata i Carlsberg, samt de skarpeste juridiske eksperter på GDPR-området fra bl.a. Plesner og Datatilsynet. Dertil forrygende spændende cases og indlæg fra bl.a. Nykredit, Falck, CSIS, Implement Consulting Group og Statens IT.
 

Alt i alt et super spændende og sammensat program med både juridiske indsigter, strategiske views samt konkrete værktøjer til alle, der arbejder med GDPR, digital udvikling og IT-sikkerhed i deres daglige arbejde.

 

Der sættes bl.a. fokus på følgende punkter:

  • Den eksplosive udvikling inden for Schrems II - overførsel til 3. lande bl.a. med den nye afgørelse fra det norske datatilsyn
  • Operational governance i både små og store virksomheder
  • Nyeste juridiske udviklinger, afgørelser og domme
  • Beredskabet før, under og efter et tilsyn
  • Indsigter fra epicenteret – tilsyn med Carlsberg
  • Digital udvikling i symbiose med GDPR
  • Udfordringer i samarbejdet med underleverandører
  • Design af kontrakter, SLA'er og samarbejdsmodeller
  • IT-sikkerhed og risikominimering


Vælg det spor, der passer dig


Udover konferencens primære hovedspor kan du vælge mellem to forskellige spor:

SPOR 1: Det juridiske spor

SPOR 2: IT-sikkerhed og risikominimering

 

Målgruppe


Konferencen er målrettet alle, som arbejder med eller har et ansvar for persondatahåndtering, digitalisering eller som interesserer sig for GDPR i et juridisk, IT-teknisk, markedsføringsmæssigt eller organisatorisk perspektiv.

 

Følg med online

Det er muligt at tilmelde sig, så du kan følge med online i stedet for at deltage fysisk. Det skal understreges at JUC har stor erfaring med at afholde konferencer under Covid-19 og sammen med konferencestedet sørger for en sikker afholdelse.

 


Konferencen er godkendt af IAPP

JUC konferencer er godkendt af IAPPKonferencen er godkendt af International Association of Privacy Professionals (IAPP). Det betyder, at den lever op til det højeste kvalitetsniveau for efteruddannelse inden for persondata. Som certificeret inden for persondata (se her) kan du optjene CPE point (continuing privacy education) ved at deltage på JUC aktiviteter.



 

 

 

Konferenen kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater

ER DU NYSGERRIG OG VIL VIDE MERE?

HOLD MIG OPDATERET

Skriv mig op

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Skriv mig op

Lektioner

7

 

Mandag d. 26. oktober 2020
Kl. 8.30 - 17.00


Villa Copenhagen
Tietgensgade 39
1704 Copenhagen

 

 

Pris Ekskl. Moms

4.995

Conference