Persondata update 2020


- Hold dig opdateret!

 

Baggrund

Har du også deltaget på et persondata-kursus, hvor du ikke forstod særligt meget af det, der blev sagt? Sådan er mange persondata-kurser – men ikke dette. Dette kursus er for dig, der dagligt arbejder med persondata, og gerne vil have fingeren på pulsen for, hvad der sker på området.

 

Du vil på almindeligt dansk (helt uden fine ord) høre en masse, som du rent faktisk kan forstå og kan bruge i din hverdag.

 

Indhold

Vi kigger på alt de nyeste, dvs. hvad der er sket hovedsageligt inden for det seneste år, herunder:

  • Nyeste afgørelser fra Datatilsynet.
  • Nye vejledninger fra Datatilsynet.
  • Historier fra medierne.
  • Afgørelser fra andre EU-lande.
  • Og meget mere.

 

Kurset bliver opdateret med alt nyt frem til kursusdagen. Hvis kurset blev holdt i skrivende stund ville vi fx komme ind på:

  • Baggrunden for bøderne til de to sjællandske kommuner.
  • Rigsrevisionens kritik af Datatilsynet.
  • Bøden (indstilling) på 50.000 kr. til JobTeam.
  • Status på reglerne for behandling af oplysninger om bipersoner.
  • Opfyldelse af oplysningsforpligtelsen ved løbende indsamlinger.
  • Afgørelse af april 2020 fra det belgiske datatilsyn om DPO’ers uafhængighed
  • Praktiske råd til sletning, herunder i forhold til bogføringslov, forældelseslov, hvidvasklov osv.

 

Udbytte

Du får særligt to ting med hjem:

  • En bred opdatering over seneste nyt på området
  • Erfaringsudveksling med andre, der sidder med persondata til dagligt

 

Målgruppe

Kurset er til alle, der arbejder med persondata dagligt, uanset hvilken funktion de måtte have. Du kan fx være legal counsel, advokat, DPO, Compliance medarbejder, GDPR-ansvarlig eller ”bare” almindeligt interesseret i emnet.


Undervisningsform

Undervisningen vil være klassisk tavleundervisning, men:

  • Der vil være en masse eksempler fra ”det virkelige liv”
  • Underviseren er kendt for at ”skabe liv” i rummet, så du ikke bare sidder og sover
  • Der vil være nogle ”Kahoot!”-quizzer undervejs (tag gerne mobil med eller iPad/bærbar osv.) – det er underholdende og ikke farligt
  • Der vil blive lagt vægt på erfaringsudveksling
     

Materiale

Du får adgang til relevant kursusmateriale på JUC’s online materialeportal.

 

 

­­­­­­­­­­­

 

ER DU NYSGERRIG OG VIL VIDE MERE?

HOLD MIG OPDATERET

Skriv mig op

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Skriv mig op

Lektioner

7

 

Mandag d. 9. november 2020
Kl. 09:30 – 16:00

 

JUC

Axelborg

Vesterbrogade 4A

1620 København V

 

Pris Ekskl. Moms

4.995