Persondatakonference for offentlige myndigheder


Udbytte

Favn bredt i den offentlige myndighed og få 360graders indsigt i de mest centrale juridiske og It-tekniske problemstillinger i arbejdet med forordningen. Send flere deltagere afsted, så går I ikke glip af de vigtigste råd og værktøjer på konferencens to spor. Programmet for 2019 er under udarbejdelse, men vil bygge videre på succeserne fra dette års konference. 

 

Indhold

Konferencen samler alle der arbejder med persondata og offentlige myndigheder. Du får alt det sidste nye med på konferencen b.la. Datatilsynets plan for fremtidige tilsyn og konkrete værktøjer og initiativer til implementering i din organisation.

Konferencen er opdelt i to spor (Jura og IT), hvor det er muligt at vælge de indlæg, som passer bedst for dig. For at sikre aktualitet på konferencen, har vi valgt at lade et oplæg være ubesat til et 'hot topic' når konferencen afholdes.

 


Målgruppe

Persondatakonferencen giver et dybdegående indblik i den nye forordning, og hvad den betyder for dit arbejde med persondata. Den er særlig rettet mod deltagere, som arbejder for offentlige myndigheder eller andre, som skal vide hvordan offentlige myndigheder bliver klar til den nye forordning.


Konferencen er godkendt af IAPP

JUCs konference er godkendt af IAPP til at give CPE akkrediteringKonferencen er godkendt af International Association of Privacy Professionals (IAPP). Det betyder at det lever op til det højeste kvalitetsniveau for efteruddannelse inden for persondata. Som certificeret inden for persondata (se her) kan du optjene CPE point (continuing privacy education) ved at deltage på JUC aktiviteter.



Konferencen er godkendt som obligatorisk efteruddannelse for advokater

Skriv mig op

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Skriv mig op

Lektioner

7

 

Torsdag d. 25. april 2019
Kl. 09:00 – 17:00
 

Crowne Plaza Copenhagen Towers 
Ørestads Boulevard 114-118
2300 København S

 

 

 

 

Pris Ekskl. Moms

4.995

 

Hold mig opdateret