Persondatakonference for offentlige myndigheder


 Konferencen afholdes 30 dage før den nye lovgivning træder i kraft – få konkrete værktøjer til arbejdet med den nye forordning op til og efter ikrafttrædelse

 

Udbytte

Favn bredt i den offentlige myndighed og få 360graders indsigt i de mest centrale juridiske og It-tekniske problemstillinger i implementeringen af forordningen. Send flere deltagere afsted, så går I ikke glip af de vigtigste råd og værktøjer på konferencens to spor. Download programmet her på siden og få det fulde overblik. 

 

Indhold

Konferencen samler alle der arbejder med persondata og offentlige myndigheder. Du får alt det sidste nye med på konferencen b.la. Datatilsynets plan for fremtidige tilsyn og konkrete værktøjer og initiativer til implementering i din organisation.

Konferencen er opdelt i to spor (Jura og IT), hvor det er muligt at vælge de indlæg, som passer bedst for dig. For at sikre aktualitet på konferencen, har vi valgt at lade et oplæg være ubesat til et 'hot topic' når konferencen afholdes.

Du kan læse mere her på siden, men dagen ser sådan her ud i hovedtræk:

 

Hovedsporet

  • 09.00-09.20 Ordstyrer og advokat Anders Valentiner-Branth, Nielsen Nørager, introducerer dagen og giver en status på de største udfordringer lige nu
  • 09.20-10.30 Status fra Datatilsynet om arbejdet med tilsyn, den praktiske implementering af databeskyttelsesforordningen og sidste nyt fra EU / Jesper Husmer Vang og Peter Fogh Knudsen
  • 10.30-10.50 Pause og sporskifte
  • 10.50-12.00 Vælg spor 1-2 
  • 12.00-13.00 Frokost 
  • 13.00-13.30 Status fra Justitsministeriet om det fremtidige arbejde med forordningens indvirkning på offentlige myndigheder i Danmark / Jakob Spangsberg Lundsager
  • 13.30-14.00 Databehandleraftaler og uberettiget behandling af personoplysninger / Hanne Marie Motzfeldt Ph.d, lektor, Aarhus universitet
  • 14.00-14.20 Pause og sporskifte
  • 14.20-15.30 Vælg spor 1-2 
  • 15.30-15.50 Pause
  • 15.50-16.30 Key takeaways og afslutning på konferencen / Anders Valentiner-Branth, Nielsen Nørager og Jens Møller, Folketingets Ombudsmand
  • 16.30-17.00 Networking og tak for idag


Formål

Du får svar på de mest centrale overvejelser og problemstillinger i arbejdet med forordningen op til og efter ikrafttrædelse af den nye forordning i maj 2018. 


Målgruppe

Persondatakonferencen giver et dybdegående indblik i den nye forordning, og hvad den betyder for dit arbejde med persondata. Den er særlig rettet mod deltagere, som arbejder for offentlige myndigheder eller andre, som skal vide hvordan offentlige myndigheder bliver klar til den nye forordning.


Konferencen er godkendt af IAPP

JUCs konference er godkendt af IAPP til at give CPE akkrediteringKonferencen er godkendt af International Association of Privacy Professionals (IAPP). Det betyder at det lever op til det højeste kvalitetsniveau for efteruddannelse inden for persondata. Som certificeret inden for persondata (se her) kan du optjene CPE point (continuing privacy education) ved at deltage på JUC aktiviteter.



Konferencen er godkendt som obligatorisk efteruddannelse for advokater

Skriv mig op

Aktiviteten er afholdt. Skriv dig op og få besked, når/hvis der åbnes for tilmeldinger igen.

 

Lektioner

7

 

Torsdag d. 19. april 2018
Kl. 09:00 – 17:00
 

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebod Brygge 5
1560 København V

 

Download programmet

 

Pris Ekskl. Moms

4.995

 

Hold mig opdateret