Kurser i skatter og afgifter

Leder du efter et jurakursus inden for skatter og afgifter? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle kurser for dig, som arbejder med virksomhedskat, kapitalskat, personskat, fondsbeskatning, beskatning af fast ejendom, hensættelser m.v.

De typiske deltagere er fra det offentlige eller den private sektor og er f.eks. advokater, jurister, virksomhedsjurister, advokatfuldmægtige, revisorer, konsulenter, rådgivere og andre, som arbejder med skatter og afgifter til dagligt. Kurserne går tæt på ny lovgivning, ny retspraksis og den administrative praksis inden for de juridiske områder. 

På kurserne underviser udvalgte specialister og eksperter inden for skatter og afgifter, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med konkrete cases og aktuelle problemstillinger fra erhvervslivet. Kurserne hos JUC er designede, så du bliver i stand til at arbejde mere effektivt og med større sikkerhed inden for de mange faglige områder. Alle vores juridiske kurser giver point til den obligatoriske efteruddannelse af advokater og jurister.