Kurser i transportret, søret, shipping

Leder du efter et jurakursus inden for transportret, søret og shipping? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle kurser for dig, som arbejder med offshorekontrakter, offshoreprojekter, spedition, logistik, incoterms, transportansvar, transportskader m.v.

De typiske deltagere er f.eks. advokater, advokatfuldmægtige, virksomhedsjurister, contract managers, konsulenter og andre, som har berøring med offshore eller transportsektoren i deres daglige arbejde. Kurserne går tæt på ny lovgivning, den administrative praksis og nyeste retspraksis inden for de juridiske områder – herunder søretten og transportretten. 

På kurserne underviser udvalgte specialister og eksperter inden for transportret, søret og shipping, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med konkrete cases og aktuelle problemstillinger fra erhvervslivet. Kurserne hos JUC er designede, så du bliver i stand til at arbejde mere effektivt og med større sikkerhed inden for de mange faglige områder. Alle vores juridiske kurser giver point til den obligatoriske efteruddannelse af advokater og jurister.