Undervisere

Tilbage

Anton Kraev

Advokat og ansættelsesretschef hos Dansk Erhverv

Anton Kraev er ansættelsesretschef og advokat hos Dansk Erhverv, og har beskæftiget sig med alle aspekter af ansættelses- og arbejdsret siden 2011.

Anton Kraev er uddannet advokat og cand.merc.jur., og har erfaring fra bl.a. Dansk Erhverv, HORESTA, TDC Group mv. i bagagen.

Antons kompetencer og interesser ligger primært inden for ansættelsesret og arbejdsret, såvel kollektiv som individuel, herunder behandling af sager fagretligt og civilretligt, konfliktløsning og forhandling, rådgivning og kommunikation, politisk interessevaretagelse, undervisning og anden formidling mv.

Anton Kraev er forfatter til en række publikationer om ansættelsesretlige emner, og ansvarshavende redaktør for et ansættelses- og arbejdsretligt tidsskrift; HR JURA Magasinet, der er anerkendt som et af de mest seriøse og velrenommerede faglige tidsskrifter, og læses af flere tusinder af specialister inden for ansættelses- og arbejdsret.

I 2016 blev Anton Kraev udpeget af Priskomitéen ved den største advokatforening AnsættelsesAdvokater til at modtage ”Talentprisen”, som er udtryk for en særlig anerkendelse for arbejdet inden for det arbejds- og ansættelsesretlige felt.

Anton Kraev Christensen