Charlotte Schellerup

Charlotte Schellerup

Tax (VAT) Manager i Global Tax hos FALCK Danmark

Charlotte Schellerup er ansvarlig for de de globale indirekte skatter i relation til teknologi, systemer og processer, hvor hun på strategisk og operationelt niveau arbejder med opsætning af systemer og processer for at sikre effektivitet, transparens og højt compliance-niveau globalt og lokalt.

Hendes arbejde kræver, at hun konstant skal holde sig opdateret og kontinuerligt skal designe og implementere tekniske løsninger både ift. Account Payable, Account Receivable og InterCompanytransaktioner, samt sikre høj kvalitet indenfor fx Masterdata og tax code-determinering samt momsrapportinger.

Charlotte var tidligere Global Indirect Tax Specialist hos Vestas Wind Systems A/S, hvor hun f.eks. stod i spidsen for et større globalt VAT-automatiseringsprojekt.

Hos PwC har hun specialiseret sig i at rådgive og assistere internationale kunder i forbindelse med Tax technology management og almindelig momsrådgivning. Ligeledes var hun en stor det af PwC academy, hvor hun har afholdt adskillige kurser i momsret.

Gennem årenes Charlotte opbygget et stort national og internationalt netværk indenfor Tax samt Tax Technology. Hun deltager en flere årlige tax events og netværksgrupper rundt i EU, hvor hun ligeledes også holder foredrag. Hun er uddannet cand.merc.jur med speciale i skatteret fra Aalborg Universitet og har yderligere  delfag vedr. de indirekte skatter fra masteren i de indirekte skatter fra Aarhus Universitet.

 

Hun er sønderjyde med fortsat god jysk accent. Hun bor på det landlige Amager nær strand og marker med sin mand og børn.