Undervisere

Tilbage

Helena Lybæk Guðmundsdóttir

Head of GDPR Center of Excellence hos Nets

Helena Lybæk Guðmundsdóttir er Head of GDPR Center of Excellence hos Nets.

Tidligere har Helena været Group Data Protection Officer (DPO) hos NNIT, arbejdet med persondata hos Lundgrens Advokatpartnerselskab, Compliance Consultant hos Bech-Bruun og Senior Data Protection Manager hos Carlsberg Group. Hos Carlsberg var Helena bl.a. ansvarlig for opbygningen og implementeringen af et globalt databeskyttelses- og compliance-program. Helena har en bred erfaring med IT-kontrakter, digitale certificeringer, datasikkerhed og projektledelse.

Helena Lybæk Guðmundsdóttir er uddannet Cand.merc. (jur.) og en erfaren underviser inden for privacy, persondataret og strafferet på Aalborg Universitet. Helena har også en ph.d.-grad i cyberkriminalitet og er Privacy Program Management (CIPM) akkrediteret.

Helena Lybæk Guðmundsdóttir har i en årrække været en succesfuld underviser på flere af JUC’s certificeringer. Senest har Helene undervist på Data Proctection Officer certificeringen, der består af en CIPP/e- og CIPM-certificering, som JUC også tilbyder som separate certificeringer.