Lars Lindencrone Petersen

Lars Lindencrone Petersen

Videnpartner hos Bech-Bruun

Lars Lindencrone Petersen er ansvarlig for Bech-Bruuns vidensarbejde, der bl.a. omfatter indsamling, strukturering og formidling af juridisk information på alle Bech-Bruuns forretningsområder – herunder kommercielle kontrakter, konfliktløsning, konkurs og rekonstruktion.

Med sin baggrund fra domstolene arbejder han herudover med rådgivning inden for konfliktløsning. Som en førende teoretiker på det insolvensretlige område løser han en række opgaver i forbindelse med rekonstruktioner og behandlingen af konkursboer.

Lars har været formand for en række lovforberedende udvalg samt næstformand i Pengeinstitutankenævnet og var formand for Undersøgelseskommissionen om skattefradragssagen.

Han underviser på Københavns Universitet i faget Konkursret samt på kurser arrangeret af eksterne udbydere og er netværksleder for flere af JUC's netværk.

Du kan se alle eJUC lektioner inden for insolvensret og rekonstruktion her.

I 2018 medvirkede Lars Lidencrone Petersen i en JUC podcast. Du kan klikke her og lytte til podcasten, som bl.a. handler om Lars karriere og hvad det vil sige, at være videnpartner.
"Lars Lindencrone er en yderst kompetent og meget inspirerende underviser. Til UG."
– Niels Thestrup, advokat, Kønig & Partnere.