Pedram Moghaddam

Pedram Moghaddam

Advokat og partner hos Lundgrens

Advokat Pedram Moghaddam er specialiseret inden for entrepriseret, og havde tidligere ansvaret for entrepriseafdelingen hos Danders & More. I dag er han advokat og partner hos Lundgrens. Pedram har omfattende erfaring med at rådgive danske og internationale entreprenører, private og offentlige bygherrer, tekniske rådgivere og garantistiller om entrepriseforhold. Pedram yder rådgivning og bistand om entrepriseretlige forhold under byggeprocessen og ved eventuelt efterfølgende konflikter, og har været involveret i en lang række prestigefyldte bygge- og anlægsprojekter.

Pedram er uddannet voldgiftsdommer og fører ofte voldgifts- og retssager ved Voldgiftsnævnet Byggeri og Anlæg, og de almindelige domstole.

Pedram har stor undervisningserfaring og holder ofte foredrag og kurser om entrepriseret. Pedram har tidligere været ansat ved en større entreprenørvirksomhed samt været udstationeret hos Københavns Kommune (Center for Anlæg) og har i den forbindelse opnået en særlig indsigt i byggebranchen.

Pedram underviser for JUC på kurser og konferencer og er tovholder på den store Bygge og anlægskonference som JUC afholder.

Du kan se alle JUC's kurser inden for fast ejendom, byggeri og lejeret her.