Peter Ring

Peter Ring

VP, General Counsel hos Pandora

Peter Ring har en baggrund som advokat, inden han gik in-house i 2006. I perioden 2008-2017 arbejdede han som General Counsel i DSV og har siden 2017 varetaget samme rolle i Pandora med ansvaret for en global juridisk og compliance funktion med mere 40 medarbejdere, heraf ca. 30 jurister. I sin tid i DSV tog Peter del i talrige internationale opkøb af både små, mellemstore og børsnoterede selskaber samt opbygning af en global juridisk funktion, mens tiden i Pandora har budt på optimering og udbygning af den juridiske funktion, samt opbygning af en compliance funktion fra bunden. Desuden er han ansvarlig for direktions- og bestyrelsessekretariatet i Pandora.

Peters primære kompetencer kommer særligt til udtryk indenfor kapitalmarkedsret, M&A, selskabsret, risk management og internationale kontrakter, suppleret med stærke evner indenfor kommerciel tænkning, stakeholder management og business partnering.

Han er desuden en dygtig formidler med solid erfaring i at holde oplæg og præsentationer i en bred vifte af sammenhænge.