Anton Kraev

Anton Kraev

Advokat og ansættelsesretschef hos Dansk Erhverv

Anton Kraev er ansættelsesretschef og advokat hos Dansk Erhverv, og har beskæftiget sig med alle aspekter af ansættelses- og arbejdsret siden 2011.

Anton Kraev er uddannet advokat og cand.merc.jur, og har erfaring fra bl.a. Dansk Erhverv Arbejdsgiver, HORESTA Arbejdsgiver, TDC Group mv. i bagagen. Hans kompetencer og interesser ligger primært indenfor ansættelsesret og arbejdsret, såvel kollektiv som individuel, herunder behandling af sager fagretligt og civilretligt, konfliktløsning og forhandling, rådgivning og kommunikation, politisk interessevaretagelse, undervisning og andet formidling, mv.

Anton er forfatter til en række publikationer om ansættelsesretlige emner,  og ansvarshavende redaktør for et ansættelses- og arbejdsretligt tidsskrift HR JURA Magasinet, som er anerkendt som et af de mest seriøse og velrenommerede faglige tidsskrifter, og læses af flere tusinder af specialister indenfor ansættelses- og arbejdsret. 

I 2016 blev Anton Kraev udpeget af Priskomiteen ved den største advokatforening AnsættelsesAdvokater til at modtage ”Talentprisen”, som er udtryk for en særlig anerkendelse for arbejdet inden for det arbejds- og ansættelsesretlige felt.
 

Du kan se alle JUC's kurser inden for ansættelsesret og arbejdsret her.