Kvalitetsnetværk for direktører, ledere og nøglemedarbejdere

Karrierevækst og forretningsværdi i fremtidsorienteret netværk

Vores erhvervsnetværk - Corporate Club

Sparring - Udvikling - Inspiration

Karrierevækst og forretningsværdi i fremtidsorienteret netværk - Corporate Clubs netværk er en stærk udviklingsplatform, som kombinerer personlig, faglig og forretningsmæssig udvikling.Det handler ikke længere om, hvilke virksomheder der bliver nødt til at forandre sig, men om hvornår og hvordan. Corporate Club klæder deltagerne på til fremtiden.

Det handler ikke længere om, hvilke virksomheder der bliver nødt til at forandre sig, men om hvornår og hvordan. Corporate Club klæder deltagerne på til fremtiden.

Corporate Club

Find det netværk der passer præcist til dig

Hos Corporate Club har du mange muligheder at vælge imellem. Såfremt du
er interesseret i at høre mere, så anbefales det, at du taler med en af vores rådgivere.

Det siger vores medlemmer

Vi lærer af hinandens erfaringer, og vi deler både succeser og uheldige erfaringer. Der er meget viden og inspiration at hente hos mine netværkskollegaer

Claus

Nordea A/S

Netværk der passer til dig

Sparring

Det går stærkt i din hverdag og tid kan være en knapfaktor. Derfor er effektiv sparring et centralt element i netværket. Der lægges vægt på værdiskabende sparring for derigennem at skabe et større udsyn og dybere indsigt til at løse morgendagens udfordringer.

Stærk udviklingsplatform

Udvikling

Barren sættes højt. Målet er at deltagerne gennemgår en udvikling i netværket og bliver opdateret igennem viden om nye metoder og adgang til høj faglig kompetence og ekspertise. Netværket er et ambitiøst læringsforum, hvor der reflekteres over egen praksis og modtages kvalificerede indspark.

Personlig, faglig og forretningsmæssig udvikling

Inspiration

Nye forretningsmodeller skyder op som paddehatte, og verden bevæger sig med en hast, vi ikke før har set. Netværket er derfor skræddersyet til at give deltageren ny inspiration. Hensigten er at komme på forkant med nye trends igennem netværkets viden, kompetencer og erfaringer.

Vil du vide mere?

Som chef for konsulentafdelingen har Emil gennem de sidste 4 år arbejdet indgående med at sammensætte vores professionelle netværksgrupper. Han har et indgående kendskab til det faglige indhold i alle vores grupper, samt dynamikken blandt deltagerne. Emil kan guide dig i forhold til, hvilket netværk, der er det rette for dig og sikre, at der er det rette match for dig og resten af deltagerne.

Emil Olander Falke Jensen
Netværksspecialist
Mobil: +45 28 71 90 18
Email: ej@juc.dk