Netværk

stroke-width="2.28571" />

Vælg mellem et bredt udvalg af kurser inden for bestyrelsesarbejde

Med markedets skarpeste profiler som undervisere, klæder kurserne dig på med praktiske værktøjer og brugbar viden, som styrker effekten og værdiskabelsen i bestyrelsesarbejdet.

Vi giver dig indblik i nye tendenser og aktuelle forhold, så du kan forbedre arbejdet i bestyrelsen samt arbejdet med virksomhedens strategiske udvikling.

Se vores udvalg af kurser inden for bestyrelsesarbejde nedenfor

Faglige og juridiske aspekter af bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesarbejde er en kompleks og kritisk funktion i enhver organisation. Hos JUC tilbyder vi omfattende kurser, der dykker ned i de juridiske rammer for bestyrelsesarbejde, hvilket giver dig den nødvendige viden og færdigheder til at navigere sikkert og effektivt.

Corporate governance og juridiske rammer: Forståelse af corporate governance-principper er afgørende for bestyrelsesmedlemmer. Vores kurser udfolder de juridiske rammer og regler, der styrer corporate governance og giver praktiske indsigter i, hvordan disse principper implementeres i praksis.

Bestyrelsens ansvar og juridisk compliance: Bestyrelsesmedlemmer står over for komplekse ansvarsområder og compliance-krav. Vi udstyrer dig med viden om de juridiske aspekter af bestyrelsens ansvar og sikrer, at du er rustet til at opfylde de lovgivningsmæssige krav og navigere i juridiske udfordringer.

Konflikthåndtering og bestyrelsesbeslutninger: Vores kurser adresserer også effektiv konflikthåndtering og de juridiske aspekter af beslutningsprocessen i bestyrelsen. Dette sikrer, at du er i stand til at håndtere udfordringer og træffe informerede og juridisk korrekte beslutninger.

Dyk dybere med JUC og oplev en uovertruffen uddannelsesoplevelse, der kombinerer juridisk ekspertise med praktiske færdigheder inden for ledelse og bestyrelsesarbejde. Vælg JUC som din partner i din stræben efter juridisk dygtiggørelse og succes som leder eller bestyrelsesmedlem.

Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker mere information vedrørende dette kursus, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Yolanda Lange
Kursuschef
Mobil: +45 26 11 72 67
Email: yl@juc.dk

Hold dig opdateret

Er du helt opdateret på nye regler, lovgivning, praksis – og ikke mindst, har du de fornødne redskaber til at håndtere dem? Vælg hvilke retsområder, du vil informeres om og modtag juridiske nyheder, som klæder dig på til morgendagens opgaver.

Kompetenceudvikling

Hos JUC finder du juridiske kurser inden for en bred vifte af arbejdsområder. Vi udbyder både grundkurser og specialistkurser, som kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse.

På vores kurser undervises du af førende danske og internationale eksperter, der giver dig indblik i aktuelle udfordringer og muligheder inden for forskellige retsområder. Du vil få konkrete værktøjer, som du kan anvende i dit daglige arbejde og du får en unik indsigt i ny lovgivning, retspraksis og administrativ praksis med fokus på betydningen for dit specifikke arbejdsområde.