Netværk

stroke-width="2.28571" />

Vælg mellem en bred vifte af kurser i transportret, søret og shipping

I en tid hvor talrige komplicerede faktorer påvirker den globale logistik, er der stigende efterspørgsel på specialiseret viden inden for juraen, potentielle udfordringer og metoder. Vi tilbyder derfor kurser, der ikke kun udforsker, men også giver konkrete værktøjer til at kunne begå sig i kompleksiteten af det logistiske og maritime juridiske felt.

Er du advokat, kan alle vores kurser godkendes som obligatorisk efteruddannelse.

Se vores udvalg af kurser i transportret, søret og shipping neden for

Transportret, søret og shipping

Dyk ned i historien og kompleksiteten af transportret, søret og shipping med JUC's omfattende kurser. Fra antikens maritime handelsruter til dagens globale shippingindustri, vores kurser tilbyder en dybdegående juridisk analyse af dette dynamiske retsområde.

Transportretten dækker et bredt spektrum af juridiske spørgsmål relateret til transport af varer og personer. Fra kontraktlige forpligtelser og forsikringsspørgsmål til ansvar og erstatning ved skibsskader, vores kurser udforsker hvert aspekt af dette komplekse område.

Søret og shipping spiller en afgørende rolle i verdenshandelen, og vores kurser giver dig indblik i de juridiske udfordringer, der opstår i forbindelse med international skibsfart og søtransport. Vi adresserer aktuelle emner som miljømæssig bæredygtighed, digitalisering af shippingprocesser og global regulering inden for søretten.

Vores undervisere er nøje udvalgt for deres ekspertise og praksiserfaring, og de formidler undervisningen på en måde, der gør det komplekse stof tilgængeligt. Uanset om du er advokat, der ønsker at specialisere dig, eller en professionel inden for shippingindustrien, giver JUC's kurser dig de juridiske værktøjer til at navigere sikkert og succesfuldt i transportret, søret og shipping. Tag det næste skridt mod juridisk specialisering med JUC.

Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker mere information vedrørende dette kursus, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Yolanda Lange
Kursuschef
Mobil: +45 26 11 72 67
Email: yl@juc.dk

Hold dig opdateret

Er du helt opdateret på nye regler, lovgivning, praksis – og ikke mindst, har du de fornødne redskaber til at håndtere dem? Vælg hvilke retsområder, du vil informeres om og modtag juridiske nyheder, som klæder dig på til morgendagens opgaver.

Kompetenceudvikling

Hos JUC finder du juridiske kurser inden for en bred vifte af arbejdsområder. Vi udbyder både grundkurser og specialistkurser, som kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse.

På vores kurser undervises du af førende danske og internationale eksperter, der giver dig indblik i aktuelle udfordringer og muligheder inden for forskellige retsområder. Du vil få konkrete værktøjer, som du kan anvende i dit daglige arbejde og du får en unik indsigt i ny lovgivning, retspraksis og administrativ praksis med fokus på betydningen for dit specifikke arbejdsområde.