Om JUC

Mere en 20 år med juridisk efteruddannelse

Praktisk orienteret undervisning med et højt fagligt niveau

Mere end 20 års erfaring med juridisk efteruddannelse

JUC blev etableret i 2001 og er i dag Skandinaviens førende udbyder af kurser, netværk, konferencer og certificeringer målrettet advokater, jurister, revisorer samt en lang række af professionelle fagfolk.

JUC er specialiseret i at tilbyde praktisk orienteret undervisning til alle, der ønsker at videreudvikle sine juridiske færdigheder og viden.

Udover at tilbyde juridisk efteruddannelse, har JUC også fokus på den personlige udvikling af vores deltagere. Vi tror på, at kommunikation, ledelse og samarbejde er vigtige redskaber at kunne mestre for enhver professionel karriere, og derfor tilbyder vi også træning inden for disse områder.

Særligt udvalgte undervisere

Vi har mere end 500 særligt udvalgte undervisere bestående af advokater, jurister, revisorer, dommere, økonomer, professorer og ledere fra de førende danske advokathuse, universiteter, revisionshuse, domstole, offentlige organisationer og private virksomheder.

Vores erfarne undervisere er dygtige fagfolk med ekspertise inden for forskellige juridiske specialer. De har en omfattende erfaring, som de deler med deltagerne, hvilket gør undervisningen yderst praksisnær, relevant og oplysende - Dette er med til at gøre JUC til den foretrukne leverandør af obligatorisk efteruddannelse.

Til daglig holder vi til på Axelborg i hjertet af København, hvor størstedelen af vores arrangementer, kurser og netværksmøder afholdes i vores egne eksklusive lokaler.

JUC står for Juridisk Uddannelsescenter

Vi afholder hvert år faglige arrangementer for mere end 15.000 deltagere, fordelt på 500 forskellige kurser, 140 faglige netværk og 20 konferencer i Skandinavien.

Derudover tilbyder vi, gennem vores e-learningsplatform eJUC, adgang til gennemgang og fortolkning af mere end 350 af de mest principielle domme afsagt i danske retssale på tværs af alle retsområder.

Axelborg i hjertet af København

Besøg os på Axelborg i hjertet af København, hvor størstedelen af vores arrangementer, kurser og netværksmøder afholdes i vores egne eksklusive lokaler og omgivelser.

Bredt udvalg af relevant og værdiskabende juridisk efteruddannelse

Det er vigtigt for os, at vores udbud inden for alle faglige kategorier, hele tiden er opdateret og tidssvarende, for dermed at sikre, at vores kursister og medlemmer løbende får dækket deres behov for relevant og værdiskabende juridisk efteruddannelse.

Fandt du ikke det du ledte efter?

Såfremt der er noget du savner i vores portefølje, ønsker at undervise for os, eller hvis har du ideer til nye JUC-arrangementer, er du altid meget velkommen til at kontakte os på JUC@JUC.DK eller 70 20 82 60.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Alle arrangementer hos JUC er meritgivende som obligatorisk efteruddannelse: