Om JUC

Kvalitet siden 2001

Vi laver specialiseret efteruddannelse - kurser, netværk, konferencer og certificeringer indenfor det juridisk område

Skandinaviens førende udbyder

JUC er en specialiseret udbyder af efteruddannelse, der blev etableret i 2001. Vi er Skandinaviens førende udbyder, når det kommer til kurser, netværk, konferencer og e-learning målrettet advokater, jurister, revisorer samt en lang række af professionelle fagfolk.

JUC står for Juridisk Uddannelsescenter

Vi afholder hvert år faglige arrangementer for mere end 15.000 deltagere, fordelt på 500 forskellige kurser, 140 faglige netværk og 20 konferencer i Skandinavien.

Derudover tilbyder vi gennem vores e-learningsplatform eJUC adgang til gennemgang og fortolkning af mere end 350 af de mest principielle domme afsagt i danske retssale på tværs af alle retsområder.

Særligt udvalgte undervisere

Vi har mere end 500 særligt udvalgte undervisere bestående af advokater, jurister, revisorer, dommere, økonomer, professorer og ledere fra de førende danske advokathuse, universiteter, revisionshuse, domstole, offentlige organisationer og private virksomheder – dette er med til at gøre JUC til den foretrukne leverandør af obligatorisk efteruddannelse.

Til daglig holder vi til på Axelborg i hjertet af København, hvor størstedelen af vores arrangementer, kurser og netværksmøder afholdes i vores egne eksklusive lokaler og omgivelser.

Placering

Axelborg i hjertet af København

Til daglig holder vi til på Axelborg i hjertet af København, hvor størstedelen af vores arrangementer, kurser og netværksmøder afholdes i vores egne eksklusive lokaler og omgivelser.

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎‏‏‎

Bredt udvalg af relevant og værdiskabende efteruddannelse

Det er vigtigt for os, at vores udbud inden for alle faglige kategorier hele tiden er opdateret og tidssvarende for dermed at sikre, at vores kursister og medlemmer løbende får dækket deres behov for relevant og værdiskabende efteruddannelse.

Er der noget du savner

Såfremt der er noget, som du savner i vores portefølje, ønsker du at undervise, eller har du ideer til nye JUC-arrangementer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Kontakt Development & Marketing Director Morten Richardt på mri@juc.dk eller ring på 2712 7565.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Alle arrangementer hos JUC er meritgivende som obligatorisk efteruddannelse.