Om Juc

KVALITET SIDEN 2001


JUC er en specialiseret udbyder af efteruddannelse, der blev etableret i 2001. Vi er Skandinaviens førende udbyder, når det kommer til kurser, netværk, konferencer og e-learning målrettet advokater, jurister, revisorer samt en lang række af professionelle fagfolk.

JUC står for Juridisk Uddannelsescenter.

Vi afholder hvert år faglige arrangementer for mere end 15.000 deltagere, fordelt på 200 forskellige kurser, 140 faglige netværk og 20 konferencer i Skandinavien.
Derudover tilbyder vi gennem vores e-learningsplatform eJUC adgang til digitale kurser og lektioner, ialt mere end 350 lektioner, på tværs af alle retsområder.

Vi har mere end 500 særligt udvalgte undervisere bestående af advokater, jurister, revisorer, dommere, økonomer, professorer og ledere fra de førende danske advokathuse, universiteter, revisionshuse, domstole, offentlige organisationer og private virksomheder – dette er med til at gøre JUC til den foretrukne leverandør af obligatorisk efteruddannelse.

Til daglig holder vi til på Axelborg i hjertet af København, hvor størstedelen af vores arrangementer, kurser og netværksmøder afholdes i vores egne eksklusive lokaler og omgivelser.

Alle arrangementer hos JUC er meritgivende som obligatorisk efteruddannelse.

Det er vigtigt for os, at vores udbud inden for alle faglige kategorier hele tiden er opdateret og tidssvarende for dermed at sikre, at vores kursister og medlemmer løbende får dækket deres behov for relevant og værdiskabende efteruddannelse.