Netværk

stroke-width="2.28571" />

Handelsbetingelser

Tilmeldingsfrist

Hos JUC er der ingen tilmeldingsfrist. Hvis der er plads på holdet, kan du tilmelde dig helt op til arrangementets start.

Afmeldingsbetingelser for kurser og konferencer

Bliver du forhindret i at deltage på et kursus/konference, kan du framelde dig indtil 30 dage før kursets/konferencens start og modtage fuld refusion.

Hvis du tilmelder dig senere end 30 dage før kursets/konferencens start, er din tilmelding bindende, og vi kan desværre ikke tilbyde at refundere din kursus-/konferenceafgift. Vær opmærksom på, at kurset enten kan afvikles som klasseundervisning eller som fjernundervisning og formen kan ændre sig efter din tilmelding. Hvis dette sker, er du ikke berettiget til refusion fordi undervisningsformen har ændret sig, da selve undervisningsindholdet fortsat er det samme.

På kurser og konferencer er du altid velkommen til at sende en kollega vederlagsfrit, der kan overtage din plads, hvis du bliver forhindret. Husk blot at give os besked inden kurset. Dette gælder dog ikke for JUC's netværk, hvor medlemskabet i gruppen er personligt.

Betingelserne for afbestilling af leje af JUC's mødelokaler findes i lejekontrakten.

Afmeldingsbetingelser for netværk

Tilmeldingen til et netværk er bindende. Er du forhindret i at deltage i et enkelt møde, er du dog velkommen til at sende en kollega vederlagsfrit, der kan overtage din plads på mødet.

Aflysning eller flytning af arrangementer

Vi forbeholder os retten til at aflyse eller flytte vores arrangementer. Dette vil typisk kun være i tilfælde af, at der er for få deltagere eller at underviserne rammes af sygdom.

Ved flytninger af kurser fra JUC's side, i relation til force majeure tilfælde, refunderes kursusafgiften ikke. Du modtaget i stedet et tilgodebevis, som ikke kan udbetales i kontanter. JUC dækker ikke eventuelle omkostninger ved aflysning af transport, hotel o.lign.

Ved aflysninger fra JUC's side refunderes den fulde kursusafgift, men vi dækker ikke eventuelle omkostninger ved aflysning af transport, hotel o.lign.
Alternativt vil JUC være behjælpelige med at finde et andet kursus til dig.