Netværk

stroke-width="2.28571" />

eJUC - Digitale juridiske kurser

eJUC er JUC´s stærke e-learning platform, der indeholder digitale juridiske kurser og lektioner, ialt mere end 300 lektioner (og kursuspoint).

Undervisningen er bygget op om videolektioner, tekstmateriale og en afsluttende test for hver lektion. Undervisningen forestås af højtstående advokater, professorer og eksperter på de enkelte retsormåder. Således får du på eJUC adgang til hele JUC´s netværk af stærke undervisere. Lektionerne opfylder Advokatsamfundets krav til godkendelse af obligatorisk efteruddannelse.

Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker mere information vedrørende dette kursus, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Yolanda Lange
Kursuschef
Mobil: +45 26 11 72 67
Email: yl@juc.dk

Hold dig opdateret

Er du helt opdateret på nye regler, lovgivning, praksis – og ikke mindst, har du de fornødne redskaber til at håndtere dem? Vælg hvilke retsområder, du vil informeres om og modtag juridiske nyheder, som klæder dig på til morgendagens opgaver.

Kompetenceudvikling

Hos JUC finder du juridiske kurser inden for en bred vifte af arbejdsområder. Vi udbyder både grundkurser og specialistkurser, som kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse.

På vores kurser undervises du af førende danske og internationale eksperter, der giver dig indblik i aktuelle udfordringer og muligheder inden for forskellige retsområder. Du vil få konkrete værktøjer, som du kan anvende i dit daglige arbejde og du får en unik indsigt i ny lovgivning, retspraksis og administrativ praksis med fokus på betydningen for dit specifikke arbejdsområde.