Netværk

stroke-width="2.28571" />

22. august 2023

JUC opkøber Norstedts Juridiks kursusforretning i Sverige

Del på sociale medier

in
t
f

JUC OPKØBER NORSTEDTS JURIDIKS KURSUSFORRETNING I SVERIGE

Vi er stolte over at kunne offentliggøre det vellykkede opkøb af Norstedts Juridiks anerkendte kursusforretning i Sverige.

Dette strategiske opkøb markerer en betydelig milepæl for JUC og styrker positionen som en dominerende kraft inden for juridisk efteruddannelse i Skandinavien. Norstedts Juridiks kursusforretning, med deres anerkendte ekspertise inden for juridisk træning og formidling, tilføjer værdifulde ressourcer og knowhow til JUC's omfattende portefølje af kurser, konferencer og netværksgrupper.

Norstedts Juridik har gennem årene opbygget en stærk position på det svenske marked, med et solidt ry for deres kvalitetskurser til advokater og andre juridiske fagfolk.

En bred vifte af fordele

Opkøbet af Norstedts Juridiks kursusforretning giver JUC en enestående mulighed for at udvide den brede vifte af arrangementer, så vi kan imødekomme behovene hos vores svenske kunder i endnu højere grad.

Sammen med opkøbet af Norstedts Juridiks kursusforretning bringer JUC en bred vifte af fordele til vores kunder. Denne fusion af ressourcer og erfaring vil resultere i et endnu bredere og mere dybdegående kursustilbud, der opfylder de specifikke behov hos juridiske fagfolk. JUC vil fortsat være dedikeret til at levere førsteklasses juridisk efteruddannelse, der hjælper fagfolk med at holde sig ajour med den seneste udvikling inden for juridiske problemstillinger samt forbedre deres færdigheder.

JUC vil opretholde den høje standard for kvalitet, professionalisme og ekspertise, som både JUC og Norstedts Juridik er kendt for. Kunder fra Norstedts Juridik kan forvente en jævn overgang og vil fortsat modtage den samme kvalitetsbetjening og adgang til de ressourcer og kurser, de er vant til.

JUC's kursustilbud

Hos JUC finder du juridiske kurser inden for en bred vifte af retsområder. På kurserne får du konkrete værktøjer, som du kan anvende i dit daglige arbejde og du får en unik indsigt i ny lovgivning, retspraksis og administrativ praksis med fokus på betydningen for dit specifikke arbejdsområde.

Du finder en oversigt over alle vores kurser her.
- JUC's kurser kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse. 

Hold dig opdateret

Er du helt opdateret på nye regler, lovgivning, praksis – og ikke mindst, har du de fornødne redskaber til at håndtere dem? Vælg hvilke retsområder, du vil informeres om og modtag juridiske nyheder, som klæder dig på til morgendagens opgaver.

Hold dig opdateret

Er du helt opdateret på nye regler, lovgivning, praksis – og ikke mindst, har du de fornødne redskaber til at håndtere dem? Vælg hvilke retsområder, du vil informeres om og modtag juridiske nyheder, som klæder dig på til morgendagens opgaver.

Del på sociale medier

in
t
f