Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Anders Julius Tengvad

Partner hos DLA Piper

Anders Julius Tengvad er en anerkendt ekspert inden for konfliktløsning samt erstatnings- og forsikringsret. Hans ekspertise er bekræftet af Legal 500, hvor han er nævnt som ’Next Generation Partner’ i kategorierne ’Dispute Resolution’ og ’Insurance’. Med møderet for Højesteret har Anders repræsenteret klienter i markante sager såsom Roskilde Bank-sagen, BIOS-sagen og Johan Schlüter Advokatfirma-sagen.

Som certificeret voldgiftsdommer har Anders betydelig erfaring med internationale voldgiftssager under forskellige voldgiftsinstitutter. Han har en omfattende track record inden for løsning af rets- og voldgiftstvister, især omkring erstatningskrav i og uden for kontraktforhold, herunder tvister om kontraktbrud, professionsansvar, ledelsesansvar og produktansvar.

På det forsikringsretlige område rådgiver Anders forsikringsselskaber og virksomheder om dækningsspørgsmål inden for en bred vifte af områder, inklusive ledelsesansvarsforsikring og cyberforsikring. Han er medstifter af Young Arbitrators Copenhagen (YAC) og har en aktiv rolle som professionelt bestyrelsesmedlem og formand for Hørslev Fonden. Hans dybdegående kendskab og erfaring gør ham til en værdsat rådgiver og repræsentant i komplekse juridiske sager.