Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Andreas Weidemann

Advokat hos LIGA Advokater

Andreas Weidemann er advokat hos LIGA Advokater. Han har mange års praktisk erfaring inden for markedsførings- og forbrugerretten, bl.a. fordi han har deltaget i udarbejdelsen og forhandlingerne af Forbrugerombudsmandens retningslinjer og vejledninger på markedsføringslovens område. Det har betydet, at mange virksomheder har ændret og tilrettelagt deres markedsføring som følge heraf. Andreas har i dette arbejde haft mange dialoger med virksomhederne om deres praksis.

Andreas Weidemann skiftede i 2022 til LIGA Advokater, hvor han bygger videre på en fortid i Justitsministeriet, og i perioden 2006- 2022 arbejdede han hos Forbrugerombudsmanden – de sidste 6 år som kontorchef for Forbrugerombudsmandens markedsføringskontor.

Andreas har derfor været medvirkende i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens lovgivningsarbejde på området. Det betød at han var involveret i arbejdet i Markedsføringslovsudvalget, hvis rapport lå til grund for den seneste større revision af markedsføringsloven i 2017. Det samme år hvor Andreas ligeledes startede som medlem i JUC netværket Markedsføringsret og for at blive netværksleder for gruppen i 2022.