Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Anne Marie Abrahamson

Advokat og partner hos Lundgrens

Anne Marie Abrahamson er advokat og partner hos Lundgrens, hvor hun har ansvaret for arbejds- og ansættelsesret samt persondata. Hun har tidligere været ansat som advokat og partner hos bl.a. Mazanti-Andersen Korsø Jensen og Accura, hvor hun havde fokus på samme område.

Særligt har Anne Marie Abrahamson stor erfaring med ansættelsesretlige problemstillinger, der rækker ud over landets grænser - herunder internationale ansættelser, internationale overdragelser, sammenlægninger, etablering af shared service centers m.v. Hun har desuden en særlig interesse i offentlig ansættelsesret.

I sit daglige samarbejde med klienterne har Anne Marie Abrahamson særligt fokus på processtyring og procesoptimering. Derudover er hun en erfaren procedør og har betydelig erfaring inden for retssags- og voldgiftsbehandling.

Anne Marie Abrahamson er en hyppigt anvendt foredragsholder, og hun afholder ofte kurser for HR-chefer og andre personaleansvarlige vedrørende ansættelses- og arbejdsretlige emner.

"Anne Marie Abrahamson var knivskarp, fantastisk dygtig og formåede at formidle rigtig meget stof på en forståelig måde. Jeg har stor respekt for hende både fagligt og menneskeligt, og hun er en rigtig dygtig underviser og en god formidler."

  • Marianne Bagge, Personalechef, Forsikringens Datacenter.