Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Anne Sofia Lønvig

Project HSE Coordination Manager hos Femern A/S

Anne Sofia Lønvig har stor erfaring med arbejdsmiljøarbejdet i både nationale og internationale virksomheder som konsulent, projektleder, vækstplan- og markedsleder. Hun har også beskæftiget sig med arbejdsmiljøet i det offentlige, som arbejdsmiljøchef i Slot- og Kulturstyrelsen.

Anne Sofia Lønvig har en indgående viden om arbejdsmiljø fra en bred vifte af brancher. Hun har særlig interesse for strategisk ledelse på alle niveauer af organisationer og har blik for at drive arbejdsmiljøet, som værdiskabende element forankret hos topledelsen. Derudover er Anne Sofia optaget af forandringsledelse, særligt som inddragelse og motivation af medarbejderne.

Udover sit arbejde hos Femern A/S, har Anne Sofia Lønvig virksomheden Sikkert Arbejde, hvor hun rådgiver om stort og småt inden for arbejdsmiljøfeltet.

Anne Sofia er en ofte brugt foredragsholder. Hun har blandt andet været hovedtaler på DI’s topmøde, oplægsholder ved flere lejligheder hos National Center for Forskning i Arbejdsmiljø og underviser på Bygherreforeningens kursus med bygherren for bordenden.

Anne Sofia er uddannet Master i sundhedspædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet og i 2019 afslutter hun uddannelsen diplom i ledelse hos CPH Business.