Om JUC

Undervisere

Tilbage

Annelise Lykke Schmidt

Partner, Advokat (L) hos Lykke Schmidt Advokatanpartsselskab

Annelise Lykke Schmidt er specialiseret i eksportkontrol og sanktioner og rådgiver virksomheder om disse reglers indhold og overholdelse samt etablering og vedligeholdelse af værdiskabende trade complianceprogrammer. Advokatfirmaet er et niche-erhvervsretskontor specialiseret i trade compliance og immaterialret.

Annelise Lykke Schmidt har mere end 25 års erfaring som advokat og har arbejdet i flere internationale børsnoterede virksomheder indenfor flere teknologitunge brancher som f.eks. Vestas, Rockwool og CSC. Det betyder, at hun har erfaringen indefra og forstår den kompleksitet, der ofte er koblet sammen med at sikre overholdelse af reglerne på området.

Indenfor trade compliance har Annelise Lykke Schmidt stor erfaring med alt lige fra gennemførelse af risikovurderinger, produkt og tredjeparts/lande screeninger, håndtering af myndigheder f.eks. under et dawn raid, etablering af automatiserede screeningssystemer til generel awarenes træning af virksomheden og special træning af ledelsen og afdelinger med behov for mere indgående kendskab til reglerne.