Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Bent Dalager

Partner og Head of Innovation & NewTech hos KPMG

Bent Dalager er grundlægger og leder af NewTech hos KPMG i hele Norden, der leverer løsninger og rådgivning inden for cutting edge technologies, centreret om AI, e.g. machine learning, chat/voicebots og RPA , men også social physics, VR/AR og Quantum teknologi.

Han er en af erhvervslivets absolut førende eksperter inden for AI-teknologier og deres anvendelse og implementering i danske virksomheder.

Han har omfattende erfaring med digital transformation, AI, automatisering og kvanteteknologi på tværs af flere brancher, herunder særlig indsigt i finanssektoren.

Uden for KPMG er han leder af IT-Branchens NewTech Policy Board, medstifter af Danish Quantum Community, medlem af ATV’s Digitale Vismandsråd og det Faglige Dataetiske Råd samt medlem af Finanstilsynets rådgivende udvalg inden for Fintech/AI. Bent er desuden vært for KPMG's TechTalk podcast og er også leder af KPMG's Global Quantum hub.

Han har en baggrund inden for datalogi (AI) og yderligere uddannelse fra Harvard og MIT.

Han underviser også i AI på både CBS og Børsens Bestyrelsesuddannelse samt ved INSEAD Executive MBA, hvor han underviser i kunstig intelligens og nye forretningsmodeller. Han er også foredragsholder på en række større og mindre konferencer som OFFDig, Nordic AI, Copenhagen Tech Week m.fl.

Bent Dalager er grundlægger og leder af NewTech hos KPMG i hele Norden, der leverer løsninger og rådgivning inden for cutting edge technologies, centreret om AI, e.g. machine learning, chat/voicebots og RPA , social physics, VR/AR og Quantum teknologi.