Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Bertil From

CEO og Founder hos From Capital Management

Bertil From er CEO og Founder hos From Capital Management, som består af From Real Return Fund og From Capital Advisory. From Capital Management blev etableret i 2022.

From Real Return Fund er en balanceret investeringsfond, som investerer i både obligationer, aktier og andre aktiver. Formålet med investeringsfonden er at levere et så højt afkast som muligt, baseret på kundernes eget valg af risikovillighed.

From Capital Advisory er en investeringsrådgivningsvirksomhed, som rådgiver fonde, virksomheder og velhavende privatpersoner og familier om individuelle investeringsløsninger.

Udover at være ejer og leder af From Capital Management, så er Bertil From også bestyrelsesmedlem i Aage V. Jensen Naturfond og Nordic Corporate Investments.

Aage V. Jensen Naturfond arbejder for naturens bevarelse og de vilde dyrs beskyttelse. Derfor støtter fonden bl.a. naturbeskyttelsesprojekter i Danmark, Færøerne og Grønland.

Tidligere har Bertil været bestyrelsesformand for Cresco Capital Services og CSIS Security Group samt bestyrelsesmedlem i LFI Sliva Investments og Obel-LFI Ejendomme.

I ikke færre end 16 år arbejdede Bertil i Lundbeckfonden, først som CIO og herefter i en periode på over 13 år som CFO.

Fra 1997 til 2006 arbejdede Bertil som Frist Vice President i Danske Bank. Han har også tidligere arbejdet som økonom i Danmarks Nationalbank og for Det Økonomiske Råds Sekretariat.

Som uddannet cand.polit. har Bertil en kandidatgrad i økonomi fra Københavns Universitet.

Bertil From er CEO og Founder hos From Capital Management, som består af From Real Return Fund og From Capital Advisory. From Capital Management blev etableret i 2022.