Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Birgitte Toxværd

Partner hos Kromann Reumert

Birgitte Toxværd er en erfaren specialist inden for persondataret og markedsføringsret. Birgitte er advokat og nu partner hos Kromann-Reumert, hvor hun rådgiver danske og internationale klienter om alle aspekter af databeskyttelse, f.eks. i relation til hvor mange oplysninger, der må indhentes, hvem de kan deles med, udarbejdelse af samtykker, anmeldelser til Datatilsynet, håndtering af indsigtsbegæringer m.v. Hun har stor erfaring med at rådgive både det offentlige Danmark og den private sektor og har særlig ekspertise i virksomheder inden for den finansielle sektor (pengeinstitutter, forsikringsselskaber og forvaltningsselskaber), mediebranchen (produktionsselskaber og broadcastere) og medicinalvirksomheder.

Derudover har Birgitte Toxværd et indgående kendskab til Binding Corporate Rules, som bedst kan forklares hurtigt som en koncerns egen persondatalov som udgør et lovligt grundlag for at overføre personoplysninger til lande uden for EU/EØS. Birgitte har også en god teknisk forståelse og bruger det bl.a. til at lave praktiske løsninger, fx intern dokumentation af compliance, sletteoversigter, risikovurderinger og konsekvensanalyser.

I 2017 blev Birgitte Toxværd certificeret i persondata med graden CIPP/E og CIPM igennem JUC og IAPP. Hun har ligeledes undervist for JUC inden for IAPP certificeringer i persondata på forskellige niveauer, herunder også den første internationalt anerkendte DPO uddannelse udbudt i Danmark.

Legal 500: Data Privacy and Data Protection (Recommended Lawyer).
Medlem i flere sæsoner på JUC Netværk i Persondataret for at blive netværksleder i 2023.