Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Christian Lundgren

Advokat og partner i Kromann Reumert

Christian Lundgren er advokat og partner i Kromann Reumert, hvor han er specialiseret i erhvervsstrafferet, international handel, kapitalmarkeder, outbound services, selskabs- og fondsret, virksomhedsoverdragelser og Corporate Compliance og interne undersøgelser.

Han har været rådgiver på en række banebrydende og trendsættende kapitalmarkeds- og M&A-transaktioner i Danmark. Ofte har der været tale om once in a lifetime-transaktioner for virksomheden og dens ledelse, hvorfor det har været afgørende med erfarne rådgivere, som forstår både klientens ønsker såvel som modpartens og markedets forventninger. Christians klienter omfatter flere OMX C20-selskaber, ledende nordiske og internationale kapitalfonde såvel som danske og udenlandske markedsledende virksomheder. Derudover rådgiver Christian en række privatejede virksomheder.

Christian har været med JUC i Rom to gange for at undervise på JUC Symposium og fået absolut topkarakter for sin præstation og for den praktiske anvendelighed af den viden, han deler om M&A.