Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Christina Aagaard

Advokat (H) hos Ascendia Advokatpartsselskab

Christina Aagaard er selvstændig advokat med møderet for Højesteret. Christina’ specialer er rådgivning af små og mellemstore virksomheder, bestyrelsesarbejde, proces og entrepriseret/fast ejendom.

Christina er ejer af Ascendia Advokatanpartsselskab, har i knapt 10 år drevet selvstændigt advokatkontor og før det haft meget proces og tvisteløsning i sit arbejde. Således har hun løst tvister og haft klientkontakt i mere end 15 år. Christina er meget stærk inden for det processuelle felt.

Både i retten og som leder, har Christina været i kontakt med mange persontyper og hun har altid haft et særligt fokus på kommunikation. Tidligt i sit virke som advokat har hun lagt vægt på det medmenneskelige og Christina brænder for at bringe dette ind i juraens verden.

Christina kommer fra sportens verden og driver en meget moderne advokatvirksomhed, hvor kommunikation med den enkelte klient vægtes ekstremt højt. Både Christina og hendes medarbejdere uddannes særskilt i kommunikation og forståelse af forskellige personprofiler.

Christina bruger følelsesmæssig intelligens og mentalisering i sin dagligdag som advokat, således at kommunikationen målrettes den konkrete klient og situation.