Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Claus Stig Pedersen

Head of Corporate Sustainability & EMEA Public Affairs, Deloitte

Head of Global Sustainability, Novozymes
Claus Stig Pedersen, Direktør for Bæredygtighed, Novozymes A/S er en af landets mest erfarne praktikere indenfor integration af bæredygtighedsdagsordenen i strategiske ledelsesprocesser. I mere end 30 år har Claus været med til at drive udviklingen af denne dagsorden, i både Danmark og Internationalt. Han har modtaget flere priser for sit banebrydende arbejde, bl.a. CSR fondens Best CSR Strategy award og Best CSR Professional Award. I sommeren 2016 blev han, som 1 ud af 10 personer på verdensplan, hædret af FNs General Sekretær, Ban Ki Moon, med udnævnelse til Verdensmåls Pioner, for sit arbejde med at gøre FNs verdensmål til en strategisk forretningsdagsorden.

Claus er uddannet Civilingeniør, har skrevet sin Ph.D. om ledelse, strategi og bæredygtighed og fungerer i dag også som Adjungeret Professor på Aalborg Universitet. Claus var tidligere direktør for Bæredygtighed & Kvalitet i Brdr. Hartmann A/S og han har i mange år fungeret som rådgiver for nogle af verdens største virksomheder, bl.a. Walmart og Procter&Gamle.

På nuværende tidspunkt er Claus aktiv i bestyrelser og advisory boards i følgende organisationer: Trane Technologies (USA), United States Council for International Business Foundation (USCIB) (USA), Game (DK) og Verdens Bedste Nyheder (DK).