Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Daniel Haue Jakobsson

Advokat (L) og partner hos Accura

Daniel Haue Jakobsson er advokat og partner i Accura, hvor han sidder i afdelingen for Konfliktløsning.

Daniel er specialiseret i komplekse rets- og voldgiftssager. Han beskæftiger sig med behandling, forberedelse og gennemførelse af større kommercielle tvister, særligt i form af rets- og voldgiftssager, og han er desuden specialiseret i international privat- og procesret.

Daniel yder specialiseret rådgivning i en række sager inden for forsikrings- og erstatningsret, der navnlig vedrører erhvervs- og produktansvar, rådgiveransvar, bestyrelses- og ledelsesansvar, kontraktansvar, finansielle virksomheders forhold, M&A-tvister samt ansvar inden for entrepriseforhold. Desuden rådgiver han om generelle erhvervsretlige forhold, herunder udarbejdelse af alle former for kommercielle kontrakter.

Daniel Haue Jakobsson har omfattende erfaring med rådgivning af større internationale og globale virksomheder og opnåede i 2018 en LL.M. i International Business Regulation, Litigation & Arbitration (med akademisk udmærkelse) fra New York University, som har givet ham et stærkt internationalt netværk og en international tilgang til sin rådgivning.