Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Filip Zibrandtsen

Partner og rådgiver hos Urban Creators

Filip Zibrandtsen er partner og rådgiver i Urban Creators. Han er planlægger og ekspert med godt 25 års erfaring inden for mobilitetsdesign, trafikplanlægning- og byudvikling, og har beskæftiget sig med stort set alle former for planlægning både i den store og lille skala.

Gennem årene har Filip Zibrandtsen vundet flere konkurrencer for sine nytænkende løsninger for byudvikling og trafikplanlægning – bl.a. i Nordhavnen i København og i Fredericia C. Han er ophavsmand til flere anerkendte koncepter som ”Supercykelsti” og ”Shared Space” og har blandt andet stået bag udviklingen af det intelligente transportsystem, ”Gadens døgnrytme – den fleksible gade”.

Som facilitator og projektleder har Filip Zibrandtsen gennemført en lang række komplekse og tværfaglige projekter med fokus på at styre og skabe bæredygtige og også skelsættende designs, der bidrager til øget livskvalitet i det byggede miljø. Endelig har Filip været projektleder for planlægningen og designet af den kombinerede klimaløsning i Fredericia C, som understøtter byudviklingen ved at imødekomme hensyn til byliv, sundhed, natur i byen samt håndtering af jordforurening og som desuden sikrer hele Fredericias historiske bymidte mod skybrud og oversvømmelse.

Filip har været en dedikeret projektleder på nogle af Realdania Bys viden og kompetenceprojekter med bl.a. publikationerne ”Parkering og Bykvalitet” samt ”Dyrk Byen – Livskvalitet med Urban Farming”.