Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Frank Wagner

Senior Investigation & Compliance officer i Danske Bank

Frank Wagner er Senior Investigation og Compliance Officer i Danske Bank. Danske Bank har en selvstændig compliance-funktion kaldet Group Compliance, som Frank er en del af.

I Danske Banks afdeling for Group Compliance er de ansvarlige for at overvåge at koncernen overholder gældende lovgivning, markedsstandarder og interne regler. Ligeledes rådgiver de om hvordan væsentlige compliance-risici kan reduceres.

Frank har tidligere været ledende efterforsker og statsanklager hos Statsadvokaten For Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK). Her har på international plan arbejdet med anti-korruption, forbrydelser mod menneskeheden, svindel med EU-midler og forskelig juridisk bistand.

Frank har mastergrader inden for jura, international jura og compliance fra Aarhus Universitet. I over 4 år var Frank også underviser og instruktør på Politiskolen.

Frank Wagner er Investigation og Compliance Officer i Danske Bank og har en baggrund som Lead Investigator og statsanklager hos Statsadvokaten For Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK).