Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Hanne Warming

Sociolog og professor på Roskilde Universitet

Hanne Warming er sociolog og professor på Roskilde Universitet, hvor hun forsker i socialt og pædagogisk arbejde med børn og unge.

Hanne Warming er professor, leder af forskningsgruppen Social Changes and Dynamics samt af forskningscentret LIMO, og fungerer som rådgivende ekspert for både nationale og internationale forsknings- og udviklingsprojekter.

Hun har blandt andet har skrevet bøgerne ”Børneperspektiver – børn som ligeværdige medspillere i socialt og pædagogiske arbejde”, ”Barnet mellem to familier”, ”Har andre plejebørn det som mig”, ”Tillid i socialt og pædagogisk arbejde med børn og unge” samt ”Det dobbelte blik”.

I 2005 modtog hun Børnesagens Fællesråds pris for årets bedste projekt. I 2011 blev hun udpeget som medlem af Børnerådet, og i 2016 blev hun nomineret til og optaget i den europæiske ekspertdatabase (academianet) over "outstanding female academic".

Hanne Warming har desuden gennem mange år været medlem af styregruppen og advisory board for for ESA (European Sociological Association) forskningsnetværket "children and Childhood".

Hanne Warming fra RUC