Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Hans Jakob Folker

Advokat og partner hos Kromann Reumert

Hans Jakob Folker er leder af Kromann Reumerts erhvervsstrafferetsspeciale og beskæftiger sig fortrinsvis med erhvervsstraffelige tvister og interne undersøgelser.

Hans juridiske specialer omfatter bl.a. kapitalmarkeder, corporate crime, undersøgelser, compliance og international handel.

Hans rådgiver primært store danske og udenlandske virksomheder om komplekse juridiske problemstillinger vedrørende international strafferet, korruption, internationale sanktioner og hvidvasklovgivning. Desuden beskæftiger Hans sig med sager om industrispionage og intern svig. Han møder i retten i straffesager og har betydelig procedureerfaring.

Tidligere har Hans været vicestatsadvokat i SØIK (Bagmandspolitiet) og været Anklager i Københavns Politi. Derfor har han stor erfaring med politi- og anklagemyndighedens arbejdsmetoder, herunder dawn raids og ransagninger.

Hans har studeret jura på Aarhus Universitet og har en Master i Public Governance fra Copenhagen Business School. I over 7 år har Hans været tilknyttet Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet som ekstern lektor og underviser inden for erhvervsstrafferet.

Som forfatter har Hans bidraget til flere bøger og artikler om erhvervsstrafferet og compliance. Senest har han i 2021 skrevet et kapitel om økonomiske kriminalitet i bogen "Compliance for praktikere".

Hans Jakob Folker er advokat og partner hos Kromann Reumert, hvor hans specialer bl.a. er corporate compliance og interne undersøgelser.