Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Heidi Gliese Hylleborg

Chief Compliance Officer hos Arbejdernes Landsbank

Heidi Gliese Hylleborg er Chef for Compliance i Arbejdernes Landsbank koncernen. Arbejdernes Landsbank er et systemisk vigtigt finansielt institut, der ejer Vestjysk Bank og AL Finans.

Heidi har knap 20 års erfaring fra den finansielle sektor. Hun har arbejdet i Finanstilsynet, hos Forsikring & Pension, i private finansielle virksomheder og senest som senior konsulent indenfor Governance, Risikostyring og Compliance, hvor hun har været i interim ledende stilling samt ledende i større transformationsprojekter.

Heidi har en solid erfaring med den finansielle lovgivning i Danmark, ligesom hun har god erfaring med internationale best practice standarder indenfor governance, risk management og compliance. Derudover har hun kendskab til den finansielle lovgivning i Norge og Sverige.

Heidi har omfattende erfaring med, hvordan man etablerer et effektivt complianceprogram samt hvordan man i praksis laver compliance i en finansiel virksomhed og interesserer sig særligt for data drevet compliance, dvs. hvordan compliancefunktionen kan synliggøre sin værdi for virksomheden ved at rapportere tal og fakta og blive værdsat som en sparringspartner, der hjælper til et effektivt kontrolmiljø.