Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Helena Vingtoft

Head of Group Privacy Center of Excellence i Nexi Group

Helena Vingtoft er Head of Group Privacy Center of Excellence i Nexi Group.

Nexi Group er en europæisk gigant inden for betalingsløsninger og består af firmaerne Nets, Nexi og Sia. Nexi Group opererer i 25 lande.

Helena har tidligere arbejdet som Head of GDPR Center of Excellence hos Nets, Group Data Protection Officer (DPO) hos NNIT, arbejdet med persondata hos Lundgrens Advokatpartnerselskab, Compliance Consultant hos Bech-Bruun og Senior Data Protection Manager hos Carlsberg Group.

Hos Carlsberg var Helena bl.a. ansvarlig for opbygningen og implementeringen af et globalt databeskyttelses- og compliance-program. Helena har en bred erfaring med IT-kontrakter, digitale certificeringer, datasikkerhed og projektledelse.

Helena er uddannet Cand.merc. (jur.) og en erfaren underviser inden for privacy, persondataret og strafferet på Aalborg Universitet. Helena har også en ph.d.-grad i cyberkriminalitet og er Privacy Program Management (CIPM) akkrediteret.

Helena har i en årrække været en succesfuld underviser på flere af JUC’s IAPP certificeringer. Senest har hun undervist på Data Proctection Officer certificeringen, der består af en CIPP/e- og CIPM-certificering, som JUC også tilbyder som separate certificeringer.

Helena Vingtoft er Head of Group Privacy Center of Excellence i Nexi Group. Helena har en ph.d.-grad i cyberkriminalitet og er Privacy Program Management (CIPM) akkrediteret.