Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Henriette Brandstrup

Owner hos CyberWorks

Henriette Brandstrup er konsulent og ejer af cybersikkerhedsvirksomheden CyberWorks.

Henriette har drevet CyberWorks siden start 2022 og har udført forskelligartede konsulentopgaver, undervisning og coachingforløb inden for cybersikkerhed. Ligeledes taler Henriette ofte til events, webinarer og konferencer relateret til datasikkerhed, cybersikkerhed og OT-sikkerhed.

Henriette også ekspert i de regulative aspekter af f.eks. NIS2, GDPR, AI Act, Cyber Resilience Act og kravene til cybersikkerhed for den finansielle sektor, DORA. Hun arbejder også med standarder som ISO27001/2, IEC62443, NIST etc.

Forud for CyberWorks arbejdede Henriette i over 4 år som Sr. Manager i EY, Ernst & Youngs cybersikkerhedsteam. I Dubai var hun Senior Consultant hos IT-Serve & H30 int. og HR & Admin Manager for Arla Foods. Fra 2006 til 2014 var Henriette chefkonsulent i Erhvervsministeriet og Forsvarsministeriet bl.a. med store digitaliseringsprojekter.

CyberWorks er medlem af to udvalg hos Dansk Standard; Informations- og cybersikkerhed samt automationsudvalget (Operationel Teknologi, OT).

Henriette er cand.jur. fra Aarhus Universitet og cand.merc. i økonomi og administration fra Copenhagen Business School. Herudover har Henriette taget en række certificeringer herunder ISO27701 og PRINCE2.

Henriette Brandstrup er direktør og ejer af cybersikkerhedsvirksomheden CyberWorks. Her hjælper hun virksomheder og organisationer med konsulentopgaver inden for cybersikkerhed. Henriette taler ofte ved cyber sercurity og datasikkerheds-konferencer.