Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Jakob Lamm Zeuthen

Klima- og fødevarepolitisk chef hos DRC - Danmarks Restauranter og Caféer

Jakob Lamm Zeuthen er klima- og fødevarepolitisk chef hos DRC - Danmarks Restauranter og Caféer. Her arbejder Jakob med udviklingen og gennemførelsen af en ambitiøs bæredygtighedsstrategi som også omfatter forbrugerne og leverandørerne.

Jakob har tidligere arbejdet som bæredygtighedschef hos Nemlig.com og været miljøpolitisk chef hos Dansk Erhverv i over 12 år. Jakob har således både været med til at skabe de politiske rammer for den grønne omstilling og som tidligere bæredygtighedschef i detailbranchen været med til at gennemføre konkrete miljø- og klimavenlige tiltag.

En stor del af Jakobs arbejde består i at skaffe det rigtige datagrundlag, måle og dokumentere på de miljømæssige effekter af diverse tiltag. Herudover er det vigtigt for Jakob troværdigt at kommunikere resultaterne ud til offentligheden og dermed bruge dem aktivt i markedsføringen af Nemlig.com.

Jakob har en ph.d. i økologi og menneskeskabte klimaeffekter og har tidligere være næstformand for Forum for Bæredygtige Indkøb, Manager i klima hos PWC og projektleder hos Miljømærkning Danmark.

Jakob Lamm Zeuthen er bæredygtighedschef hos Nemlig. Her arbejder Jakob med udviklingen og gennemførelsen af en ambitiøs bæredygtighedsstrategi som også omfatter forbrugerne og leverandørerne.