Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Joachim Delventhal

Associate Manager, Strategic Sustainability Consulting hos Rambøll

Joachim Delventhal er Associate Manager, Strategic Sustainability Consulting hos Rambøll. I mere end 20 år har han arbejdet med menneskerettigheder og bæredygtighed i forskellige funktioner og sektorer. En praktisk tilgang og en ambition om at skabe positive virkninger er Joachims primære drivkraft.

Han startede i 2000 som grundlægger af en lokal NGO med det formål at skabe bedre muligheder for børn og unge med migrantbaggrund og socialt udsatte baggrunde. Siden da har Joachim Delventhal arbejdet med en række internationale organisationer som OSCE, FN, ILO og IOM samt nationale institutioner som Institut for Menneskerettigheder. Han har arbejdet og rejst omfattende i Afrika, Sydasien og Mellemøsten inden for den private sektor.

I årenes løb har Joachim især fokuseret på områder som migration, tvangsarbejde og menneskehandel, arbejdsrettigheder, adgang til vand, sundhed (inklusive AMR, systemstyrkelse, kapacitetsopbygning, innovation osv.) samt generelle forretnings- og menneskerettigheder.

Joachim er certificeret menneskerettighedsrådgiver og ph.d.-stipendiat med fokus på forretningsmoral. Som en del af sin ph.d. har han forsket i danske pensionsfondes rolle og ansvar som institutionelle investorer i den grønne omstilling.