Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Jørgen Lundblad

Skadeingeniør & projektleder, Large Claims hos Codan Forsikring A/S

Jørgen Lundblad er projektleder og skadeingeniør i Codan Forsikrings Large Claims afdeling, hvor han primært besigtiger, takserer, leder og forhandler entrepriseskader og driftstabsskader, samt øvrige kaskoskader over 1 mio. kr. Når teknisk ekspertise efterspørges assisterer han på komplicerede ansvarsskader, herunder professionelt arkitekt- og ingeniøransvar samt entreprise- og produktansvarsskader.

Jørgen Lundblad har de seneste 22 år beskæftiget sig med industri-, entreprise- og andre store skader, og har en solid baggrund som tømrer, bygningskonstruktør, kvalitetssikringskoordinator, byggesagkyndig, skadekonsulent, projektleder og byggeleder på en række store nybyggerier og renoveringsopgaver.

Blandt de mere udfordrende opgaver har der været en række store skader med betydelige bygnings-, løsøre- og driftstabskrav i Danmark og Norge samt enkelte entrepriseskader og professionelt ansvarsskader i Rusland, Panama, Caribien, Afrika, England m.fl.

Han besidder en stor byggeteknisk viden, har undervist på konstruktørskolen og har afholdt en række kurser og foredrag om almen og specialiseret entrepriseforsikring med udgangspunkt i foto fra konkrete skadesager.

Jørgen Lundblad benytter enhver lejlighed til at rådgive om risikoforbedrende tiltag til stor glæde og inspiration for både kunder og forsikringsselskaber.