Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Lars Blaabjerg Christensen

Senior Asset Manager hos P+, Pensionskassen for Akademikere

Lars Blaabjerg Christensen er Senior Asset Manager hos P+ (DIP/JØP), hvor han udvikler og optimerer porteføljer med værdier for mere end 6 mia. DKK. Han er desuden medlem af bestyrelsen i 6 ejendomsselskaber i Danmark og tilsynsrådet i et tysk ejendomsinvesteringsselskab. Han deltager ligeledes i købs- og salgstransaktioner og har erfaringer på dette område fra såvel Danmark som Tyskland. Han har mere end 15 års erfaring med ejendomsudvikling for private investorer, institutionelle investorer samt børsnoterede selskaber.

Han har stor erfaring med udnyttelse af ejendommenes potentialer, både hvad angår optimering af lejeniveauer samt reduktion af driftsomkostninger. Han har også stor erfaring med udnyttelse af byggefelter på eksisterende ejendomme og har været ansvarlig for byggeprojekter for mere end 1 mia. DKK. Han har deltaget i køb af ejendomme for mere end 3 mia. DKK i Danmark og Tyskland, over de seneste 10 år.

Lars er netværksleder for JUCs netværk i Køb og salg af udviklings- og investeringsejendomme og er uddannet økonom fra Aarhus Universitet.

Lars Blaabjerg Christensen er Senior Asset Manager hos P+ (DIP/JØP), hvor han udvikler og optimerer porteføljer med værdier for mere end 6 mia. DKK. Han er desuden medlem af bestyrelsen i 6 ejendomsselskaber i Danmark.