Om JUC

Undervisere

Tilbage

Lars Japp Haslund

Group DPO hos Nets

Lars Japp Haslund er Group DPO hos Nets, og har tidligere været director og Head of Data Protection hos Lundgrens Advokatpartnerselskab. Lars har i mange år arbejdet som advokat, bl.a. som senioradvokat hos Bech-Bruun, og rådgivet danske og internationale virksomheder samt offentlige myndigheder om persondataret – herunder om implementering af globale complianceprogrammer. Mange af disse projekter handler om at gøre virksomheder og organisationer klar til persondataforordningen.

Lars har tidligere været Global Data Protection Officer (DPO) i ROCKWOOL-koncernen og arbejdet med bl.a. implementering af Binding Corporate Rules (BCR). Lars er selv akkrediteret i europæisk persondataret (CIPP/E), Privacy Program Management (CIPM), Certified Information Privacy Technologist (CIPT) og er Fellow of Information Privacy (FIP) hos IAPP.

I en årrække har han arbejdet som in-house advokat i internationale virksomheder og har bl.a. rådgivet om persondata-, IT- og markedsføringsret, complianceprogrammer samt kommercielle kontrakter. Han har også tidligere arbejdet indgående med offentlig ret fra stilling i centraladministrationen og sideløbende undervist i forvaltningsret på Københavns Universitet.

Lars har arbejdet med mange forskellige dele af persondataretten – herunder bl.a.:

"Lars Japp Haslund er en meget vidende og god formidler"
– Henning Mortensen, CISO og CPO, Brdr. A&O Johansen.